Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ

Μας κάνουν πλάκα ! Η Ελλάδα,  μια χώρα που ο λαός της έχει πληγεί βαρύτατα απ’ την καπιταλιστική κρίση και την πολιτική της ΕΕ θα κάνει ότι προεδρεύει κι όλας τον ιμπεριαλιστικό οργανισμό που καταστρέφει το λαό της! Φυσικά η αστική τάξη, που ο απολογισμός της χρονιάς έδειξε (ω θαύμα) ότι έχει αυξήσει τα κέρδη της και φέτος στις πλάτες των εργαζομένων και της νεολαίας, που ολοένα και εξαθλιώνονται, επιθυμεί να αξιοποιήσει την προεδρία της ΕΕ για να διασώσει τα κέρδη της και να σταθεροποιήσει την πολιτική της εξουσία στη χώρα.

Η Ελληνική προεδρεία δεν είναι μια «εθνική προσπάθεια», την οποία πρέπει να στηρίξουμε ή έστω να ανεχτούμε, αλλά μια βαθιά αντεργατική αντιδραστική εκστρατεία, την οποία πρέπει 
να καταγγείλουμε και να αντιπαλέψουμε.



Την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, μέρα έναρξης της ελληνικής προεδρείας θα είναι όλοι εκεί:

Οι Σαμαράς – Βενιζέλος της ανεργίας, της φτώχειας, των απολύσεων, της φοροεπιδρομής, της διάλυσης κάθε έννοιας δημόσιας και δωρεάν παιδείας.

Οι Βαν Ρομπέι και Ζοζέ Μπαρόζο τα ντελίβερι μπόις των πραγματικών αφεντικών της ΕΕ: των ηγεμονικών καπιταλιστικών κρατών και των πολυεθνικών – πολυκλαδικών μονοπωλίων

Σύσσωμη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η διαβόητη Κομισιόν, αυτή η παγκοσμίου φήμης «εταιρεία οικονομικών δολοφόνων», που γνωρίζει άριστα να επιβάλλει μνημόνια στους λαούς και να στηρίζει το κεφάλαιο.

Όμως η έκπληξη (γι’ αυτούς) θα έρθει ακάλεστη! Θα είμαστε εκεί κι εμείς!

Εργαζόμενοι και νεολαία δεν θα αφήσουμε να αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς!

 Θα είμαστε εκεί να δείξουμε σε όλους τους λαούς της Ευρώπης, ότι η κυβέρνηση και η ΕΕ που μας διαλύουν τις ζωές είναι ανεπιθύμητες και θα ανατραπούν.

 Ήρθε η ώρα για την έξοδο απ’ την ΕΕ και το ευρώ, για την ανατροπή των κυβερνήσεων και του κεφαλαίου, για να ανοίξει ένας άλλος δρόμος με την εξουσία και τον πλούτο στα χέρια αυτών που τον παράγουν!


ΌΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: