Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Απόφαση Φοιτητικού Συλλόγου Φιλοσοφικής

Οι μαζικές κινητοποιήσεις μας στο Υπ. Παιδείας, τα Προπύλαια και το Σύνταγμα έδωσαν την πρώτη δυναμική απάντηση στα σχέδιά τους! Συνεχίζουμε συλλογικά!

Η νεολαία, θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή των αγώνων, κόντρα σε όσους την θέλουν περιπλανώμενη από την ανεργία στην υποαπασχόληση, με μισθούς πείνας και με πτυχία με διαλυμένο γνωστικό αντικείμενο και χωρίς ενιαία εργασιακά δικαιώματα. Δεν κάνουμε καμιά θυσία στο βωμό της κρίσης! Νόμος είναι οι ανάγκες του λαού και της νεολαίας και όχι οι επιδιώξεις της τρόικας και του κεφαλαίου!

Παλεύουμε για το Πανεπιστήμιο των αναγκών μας και, την γνώση και την έρευνα στην υπηρεσία του λαού και της νεολαίας!

Οι φοιτητές υπερψήφισαν το Ενωτικό Πλαίσιο που προέκυψε με βάση την πρότασης της Κίνησης Φοιτητριών/τών Φιλοσοφικής και της προηγούμενης απόφασης του Συλλόγου φοιτητών ¨Κ.Βάρναλης¨ και αποφάσισαν:


  • Κατάληψη της σχολής την Πέμπτη 7/3 και την Παρασκευή 8/3 και συντονιστική επιτροπή κατάληψης την Πέμπτη 7/3 στις 10:00 στη σχολή.
  • Συμμετοχή στη διαμαρτυρία έξω από τη βουλή σήμερα κατά τη διάρκεια διαβούλευσης για το Σχέδιο Αθηνά και στην Πανεκπαιδευτική πορεία την Πέμπτη 7/3 στις 12:30 στα Προπύλαια. Συντονισμό της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης με τους υπόλοιπους Φοιτητικούς Συλλόγους και ειδικά τις σχολές που συγχωνεύονται.
  • Ανοιχτό συντονισμό με τους καθηγητές τη Δευτέρα στις 12:00 στην Aula.
  • Νέα Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών Φιλοσοφικής την Τρίτη 12/3.




Δεν υπάρχουν σχόλια: