Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης 12/3


Στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών Φιλοσοφικής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12/3 υπερίσχυσε το πλαίσιο της Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης στη βάση της απόφασης της προηγούμενης Γ.Σ. σε συνδυασμό με τις αποφάσεις των τμηματικών συνελεύσεων του Αγγλικού και του Προγράμματος Ψυχολογίας. Το Ενωτικό πλαίσιο στήριξαν η ΕΑΑΚ και η ΑΡΕΝ.

Τα αποτελέσματα της συνέλευσης είναι: 
Ενωτικό Αγωνιστικό Πλαίσιο 336
Μ.Α.Σ. 151
Πορεία/Αγωνιστικές Κινήσεις 34
ΛΕΥΚΑ 10

Αποφασίστηκε κατάληψη της σχολής από την Τρίτη μέχρι και την Παρασκευή 15/3.

Συνοπτικά αποφασίστηκε:
  • Συμμετοχή στην κινητοποίηση της Τετάρτης 13/3 στις 13:00 στα Προπύλαια μαζί με τους καθηγητές και στις 18:00 στη διαμαρτυρία έξω από τη βουλή
  • Συμμετοχή στην πανελλαδική πανεκπαιδευτική πορεία την Πέμπτη 14/3 στις 12:00 στα Προπύλαια. Συντονισμός της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης με τους υπόλοιπους φοιτητικούς συλλόγους και ειδικά με τις σχολές που συγχωνεύονται.
  • Νέα Γενική Συνέλευση του συλλόγου Φοιτητών Φιλοσοφικής την Τρίτη 19/3


Μετά τη Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε ανοιχτή Συντονιστική Επιτροπή Κατάληψης που συζήτησε θέματα σχετικά με την υλοποίηση της απόφασης του συλλόγου και το πρόγραμμα* της κατάληψης.

Μπορείτε παρακάτω να δείτε ολόκληρη την απόφαση του Συλλόγου Φοιτητών Φιλοσοφικής.Το πρόγραμμα της κατάληψης θα δημοσιευτεί άμεσα, για ό,τι νεότερο μείνετε συντονισμένοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: