Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Απόφαση συλλόγου φοιτητών Φιλοσοφικής 7/09

Σήμερα ο σύλλογος μας διάλεξε πλευρά! Γύρισε την πλάτη στη κυβέρνηση και τους παρατρεχάμενους της. Καταδίκασε το νόμο-έκτρωμα της Διαμαντοπούλου για την παιδεία. Διάλεξε το δρόμο του ανυποχώρητου αγώνα διαρκείας μέχρι την ανατροπή του νόμου και της κυβέρνησης, του ΔΝΤ και της ΕΕ. Διάλεξε το δρόμο του αγώνα μέχρι την νίκη!  
Συγκεκριμένα  πραγματοποιήθηκε μαζική Γενική Συνέλευση όπου υπερψηφίστηκε το αγωνιστικό πλαίσιο της Ενωτικής Πρωτοβουλίας ΣΑΦ-ΚΑΡΦΙ (ΕΑΑΚ)  και της ΑΡΕΝ με 341 ψήφους. Ακολούθησαν το πλαίσιο του ΜΑΣ με 252 ψήφους, το πλαίσιο της ΠΑΣΠ με 123 ψήφους και λευκά 33.

Αποφασίστηκε:
  •              Κατάληψη της σχολής από 07/09 μέχρι και 14/09 και νέα γενική συνέλευση του συλλόγου την Τετάρτη 14/09 στις 12:00 στην AULA.
  •            Συντονισμός με άλλους συλλόγους, δημοκρατική συγκρότηση του συντονιστικού γενικών συνελεύσεων και καταλήψεων.
  •           Οποιοσδήποτε εκπρόσωπος μιλάει εξ ονόματος της Γενικής Συνέλευσης να δεσμεύεται από την πιο πρόσφατη απόφασή της και να λογοδοτεί σε αυτήν. Κάθε συντονισμός να γίνεται στη βάση των αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων. Συγκρότηση ανοιχτής επιτροπής κατάληψης και ορισμό από αυτήν με βάση το πλήθος της συνέλευσης αιρετών και ανακλητών αντιπροσώπων για το Συντονιστικό των Γενικών Συνελεύσεων.
  •           Συμμετοχή στην πανεκπαιδευτική πορεία την Πέμπτη 8/9 στις 12:00 στα Προπύλαια μαζί με τους άλλους συλλόγους, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές.
  •        Συμμετοχή του συλλόγου στην αντικυβερνητική παλλαϊκή πορεία στην ΔΕΘ με προσυγκέντρωση στο Πολυτεχνείο και πορεία μαζί με τα Πρωτοβάθμια Σωματεία.
  •             Συμμετοχή σε όλες τις εξώστρεφες κινήσεις μαζί με τους άλλους φοιτητικούς συλλόγους της Αθήνας.
  •             Συμμετοχή στο κίνημα της πλατείας Συντάγματος.
  •          Δημιουργία κέντρο αγώνα των φοιτητικών συλλόγων.
Ολόκληρη η απόφαση εδώ.

Η επόμενη ανοιχτή συντονιστική επιτροπή κατάληψης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10/09 στη 1μμ στο αίθριο της σχολής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: