Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Κάλεσμα στο ελληνικό κίνημα από το Λαικό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης για να αποτραπεί η αποστολή όπλων από τις ΗΠΑ στο Ισραήλ

Κάλεσμα στο ελληνικό κίνημα από το Λαικό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης για να αποτραπεί η αποστολή όπλων από τις ΗΠΑ στο Ισραήλ.

Γραφείο Τύπου του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης.

Αγαπητοί/ες Έλληνες/ίδες σύντροφοι/ισες μας

Κάνουμε την ακόλουθη έκκληση στο ελληνικό και διεθνές κίνημα. Θέλουμε να ζητήσουμε τη γνώμη σας για αυτό το κάλεσμα, να δουλέψουμε από κοινού για να δημοσιοποιήσουμε αυτή την προσπάθεια αποστολής όπλων από την Ελλάδα και να σταματήσουμε την αποστολή. Θεωρείτε ότι αυτό θα μπορούσε να επιτευχθεί, ή έστω να προκαλέσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης; Νομίζετε ότι τα εργατικά συνδικάτα και κυρίως οι εργαζόμενοι στα λιμάνια, θα συμμετέχουν; Σας παρακαλούμε να μας ενημερώνεται για κάθε δράση ή επιπλέον πληροφορία που μπορεί να ανακαλύψετε, συμπεριλαμβάνοντας πιθανή εμπλοκή εταιριών ή οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια.

Θα μεταφράσουμε και θα δημοσιοποιήσουμε οποιαδήποτε δράση κάνετε στα αραβικά και στα αραβικά μέσα ενημέρωσης.Προς τη νίκη!Αλληλεγγύη!

Γραφείο Τύπου του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης.

Συνέχεια εδώ